Dadi’Oil

 

 

IMG_3280

Voor iedereen met nagels die wel eens splijten, mannen en vrouwen met ruwe handen die veel in het water zitten (horeca,schoonmaak)   of steeds handen moeten ontsmetten (verzorging) zou deze olie wel eens de oplossing kunnen zijn.

Deze heerlijk geurende olie kun je gebruiken als je last hebt van gescheurde of harde nagelriemen, of kloven in vingers en handen.  Ze worden weer lekker zacht gemaakt zonder je handen helemaal vet te maken. Ook houdt het je nagel in goede conditie, zowel de nagel waar een kunstnagel op is gezet als de natuurlijke nagel. Het voorkomt allerlei problemen als de natuurlijke nagel even een steuntje in de rug nodig heeft. Kortom, ga voor een mooie verzorgde nagel met Dadi’Oil! Hieronder een korte uitleg wat het precies is:

IMG_3573

Dadi’Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de natuurlijke nagel en aan de nagelriemen. Dadi’Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische olieën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieken hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. (Allemaal terug te lezen op de ingrediëntenlijst)  Avocado, Olijf en Jojoba olieën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Er is een natuurlijke vitamine E (niet synthetische tocopheryl acetaat) toegevoegd, een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21 essentiële olieën ruikt echt heerlijk!

 

 

 

Nagelstudio Monique

Ghistelkerke 516
4511 Breskens

Tel.: 06-18641522

info@nagelstudiomonique.nl