IBX

IMG_3278Wat is IBX?IMG_3446

Het is een nieuw product waarvoor ik als nagelstyliste een opleiding heb moeten volgen om het te kunnen toepassen, je kunt er dus van verzekerd zijn dat het gedaan wordt door iemand met een opleiding.
IBX is een tweedelig systeem dat ervoor zorgt dat beschadigde natuurlijke nagels herstellen en sterker worden. Daardoor kan de natuurlijke nagel langer worden.
IBX werkt binnen in de nagel in plaats van er bovenop. Het vormt IN de bovenste lagen van de nagel een netwerk dat deze lagen aan elkaar verbindt. Hierdoor ontstaat een stevigere en flexibele nagel.

Voor wie is IBX?

Het wordt toegepast op nagels die last hebben van splijten, ribbels of gewoon zwak zijn.
Bij gespleten nagels zal IBX ervoor zorgen dat de laagjes aan elkaar gaan hechten en op die manier uit de nagel groeien. Er worden, doordat IBX in de nagel werkt ook geen nieuwe “laagjes”gevormd. Het werkt als het ware als een dubbelzijdig plakband.
Bij nagels die “ribbels”op de nagelplaat hebben worden de groefjes tussen de ribbels als het ware opgevuld met IBX. In samenwerking met de Dadi’Oil wordt ervoor gezorgd dat de nagelplaat weer glad aanvoelt na verloop van tijd.

IBX behandeling

De behandeling met IBX wordt in een aantal stappen opgebracht. Allereerst wordt het product opgebracht. Daarna wordt ervoor gezorgd dat dmv warmte de olie uit het product goed in de nagelplaat kan dringen. Er volgen nog een aantal andere stappen maar een eerste behandeling duurt maar 15 tot 20 minuten. De eerste 3 weken kom je wekelijks, daarna kom je om de twee weken en dan wordt er gekeken om de hoeveel weken nodig is. De vervolg behandeling duurt maar 10 tot 15 minuten.

Kortom IBX  Hersteld, Versterkt en Beschermt!

Nagelstudio Monique

Ghistelkerke 516
4511 Breskens

Tel.: 06-18641522

info@nagelstudiomonique.nl